Ändra storlek på kartan
Kategorier
Läser in

123123123123111111

Café, Lunch, Mat, Restaurang

VILL DU VARA MED OM NÅGOT NYTT PÅ FÅRÖ? Nu anställer vi personal till AUSTERS Kök & Bar som öppnar på Sudersand i vår. Vi söker kockar, serverings- och barpersonal för säsongs- och timanställning under perioden maj - september. Vi kommer att servera lunch från påsk till allhelgonahelgen och även à la carte tillsammans med en bar mellan vecka 23 - 38. Plats: Sudersand, Fårö Omfattningen: Säsongs- och timanställning mellan maj - september Lön: Enligt Gröna Riksavtalet Kontakt: info@austers.se Det är en stor fördel om du själv kan lösa boende i närheten, då det kan vara svårt att finna på Fårö under högsäsongen. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad, det kommer bli en sommar att minnas.

Film, Ingmar Bergman, Kultur

Mat, Middag, Restaurang

1v1, Aktivitet, Lagsport, Sport

Aktivitet, Boule, Cykel, Cykeluthyrning, Glass, Kubb, Smörgås, Souvenirer, Sport

Honung, Kött, Lamm, Lammskinn, Mat, Närodlat, Potatis

Bar, Mat, Middag, Pizza, Restaurang, Tennis

Historia, IngmarBergman, Kultur

Naturstig

Grillplats, Naturreservat, Picknick, Raukar, Toalett

fiskeläge, Historia, Kultur

Vi har troligtvis alla vandrat längs med stranden och sett en död säl liggandes i vattenbrynet. Det är aldrig en vacker syn. Frågan är då… Ska man göra något åt saken? Vad kan man göra? Vi kontaktade Region Gotland och pratade med Niklas Rane som är Miljöskyddsinspektör vid Region Gotland och han sa så här: "Det flyter tyvärr upp sälar lite överallt och helst ska man låta dem ligga kvar, men det är svårt när det sker vid en av de populära stränderna. Ifall detta händer, så ska man kontakta markägaren eller samfällighetsföreningen om de har skyltat med att de har ansvar." Han tillägger:
"Om man inte vet vem som är ansvarig för marken, så kan man kontakta region Gotland. Det bör man också göra ifall man ser mer än 3 sälar döda på samma plats. Då är någonting fel. Om man behöver information om andra djur så rekommenderar jag att kolla in: Råd om vilda djur l Länsstyrelsen Gotland."
Artikel skriven av: 

Souvenirer

Badstrand, Hundtillåten, Toalett

Den här hemsidan använder cookies för att din användarupplevelse ska bli så bra som möjligt.  Lär dig mer

sv_SESvenska