Vad kommer Faro.se bli?

Denna sida har skapats för att fylla ett behov som har märkts på Fårö.
Behovet som har uppenbarat sig är information och en samlingsplats för all denna information.
Informationen vi tänker på är allt ifrån ”Vart kan jag tanka/ladda bilen?”, ”Vad för regler gäller under eldningsförbud?”, ”När och vart är mitt möte? och den viktigaste frågan… ”Vad är öppet på vintern?”.

Hemsidan är en skapelse av David Ruthström och kommer till en början bara drivas av honom, men förhoppningvis kommer projektet växa och kunna erbjuda ett eller fler arbetstillfällen lokalt på Fårö. 

Även fast hemsidan är skapad av en man så anses den tillhöra ön Fårö och kommer därför alltid hanteras med ett fokus på öns utveckling, gemenskap och hållbarhet.

Affärsplanen för faro.se kommer därför också vara simpel. Genom att erbjuda och söka upp all möjlig information som kan behövas för boende och besökare, så skapas en perfekt plattform för företagare på Fårö att integrera med kunder utan att spendera skjortan på marknadsföring och därmed kunna blomma mer på ön.

Läs mer om framtidsplanerna för hemsidan här!

Du saknar behörighet för att redigera detta inlägg eller är inte inloggad.

1 Kommentar

Lämna ett svar

Facebook
Twitter
Email

Fler inlägg:

Segeljolle, Trapez

Trapez segeljolle. Konstruktör Paul Elvström , Byggd runt 1968. Längd 4,83, bredd 1,65. Költyp centerbord. Storsegel 11,5m2, Fock 4m2, spinnaker 12,5m2. Pris 18 000.- Tfn

Läs mer

Stuga Sudersand

Attefallshus på 30 kvadratmeter uthyres veckovis. Bytesdag är lördagar. Passar fint för 2 personer. Adressen är Fårö Sudersand 1632b. Stugan ligger 800 meter från Sudersand,

Läs mer
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner