Sommarfina naglar på Fårö! 🌸💅

Är du på Fårö i sommar och vill unna dig riktigt fina naglar? Nu finns jag tillgänglig som certifierad nagelterapeut och redo att göra dina naglar sommarfina! Perfekt för dig som kanske inte får ha nagellack eller material på naglarna på jobbet – passa på nu under semestern! 

Oavsett om du vill vara extra fin till midsommar, en fest, ett bröllop eller kanske är bruden själv som ska gifta sig, så är du varmt välkommen att boka en tid. Behandlingen utförs vid Lauter, en vacker plats på västra sidan av ön, endast ca 4,5 km från kyrkan. 

Några av mina sommarerbjudanden: 

  • Manikyr, 45 minuter: 399 kr En behandling av dina naturliga naglar som inkluderar borttagning av döda hudceller, polering, putsning och filning av naglarna. Lackning ingår om så önskas – ta med eget nagellack. 
  • Manikyr inkl. gellack/gelpolish, 60 minuter: 499 kr Permanent lack på den naturliga nageln inklusive lättare manikyr. Helfärg och/eller glitter ingår. För dekorationer tillkommer extra kostnad. 
  • Förlängning nytt set med gelé, 150 minuter: 999 kr Förläng dina naglar med tipp och gelé. Lackning med helfärg och/eller glitter ingår. För dekorationer tillkommer extra kostnad. 

Boka din behandling enkelt via Boka direkt-länk: Boka direkt – Ann-Sofie Fårö
OBS! Du kommer till Boka direkt för salong Beautilicious i Stockholm/Farsta vilken är min “hemmasalong”, du kan bara välja de behandlingar som heter “Fårö sommarerbjudande”, då det är dessa som utförs på Fårö i sommar.  🌞💕 Instagram  Facebook

#SommarNaglar #Nagelterapeut #Fårö #MidsommarNaglar #BröllopsNaglar #SommarFinaNaglar #NaglarFörFest #Semesternaglar 

Lämna ett svar

Facebook
Twitter
Email

Fler inlägg:

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner