Leader Gute bjuder in till After Work på Magasinet Kök & Bar

Den 28 februari kl. 17.00 bjuder Leader Gute in till After Work på Magasinet Kök & Bar i Fårösund. Det blir information och dialog om utveckling på norra Gotland.

 

Leader Gute och Fårösunds Utveckling presenterar sina stöd och exempel på intressanta projekt i trakten.

 

 

 

En viktig fråga som tas upp är vilka möjligheter blivande nationalparken Bästeträsk kan öppna för hållbart och lokalt entreprenörskap.

 

En projektidé kring detta presenteras av Gunilla Rosenqvist, Gotland Blått Centrum och vice ordförande i Leader Gute samt Ellen Lundkvist, verksamhetsledare för Leader Gute. Det öppnas upp för inspel kring denna projektidé.

 

 

 

Under kvällen hoppas vi på givande och idérika samtal. Det bjuds på en härlig thaibuffé och efter programmet övergår AW:n i mingel och fortsatta samtal.

 

 

 

Vi tycker att det vore mycket roligt om representanter från er förening/organisation eller ert företag deltog i denna AW.

 

 

 

OBS! Eftersom antalet personer är begränsat p.g.a. brandskyddsregler gäller anmälan och ”först till kvarn”.

 

Är ni intresserade av att delta är det bra att skicka anmälan så snart som möjligt och senast den 25 februari till info@leadergute.se

Du saknar behörighet för att redigera detta inlägg eller är inte inloggad.

Lämna ett svar

Facebook
Twitter
Email

Fler inlägg:

Landsnäsa Logi

Landsnäsa logi har 5 stugor till uthyrning: ”Strand”. Ingen el, vatten. Gasolspis & kyl. Utedass. 4 bäddar, 5000:-/v Se bilder här ”Härbärget” 5 bäddar +

Läs mer
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner