Hus på Fårö uthyres året runt

Hus uthyres vid Kyrkviken på Fårö året runt

Enplanshus om 125 kvm. Stor tomt 5000 m2 nära strand och hav. Huset har totalrenoverats och har ett luftigt vardagsrum med värmande braskamin, stort ljust och fint kök med all maskinell utrustning, tre stora sovrum varav ett med 2 stycken våningssängar. Badrum med golvvärme, wc, dusch, badkar och extra gästtoalett.

Havsutsikt från huset och från den stora härliga altanen om 50 kvm med sittgrupp och utemöbler. På baksidan av huset sträcker sig tomten ända upp till den gamla stenmuren, där man kan se solen gå ned mellan tallarna. Stor uteplats på betongplatta med utemöbler. Vedeldad bastu på tomten med egen dusch – med 150 meter ned till havet avslutar man bastun med ett härligt dopp.

Kyrkviken ligger bra beläget med nära avstånd till det mesta, knappt 10 min från färjan, 10 minuter till Fårös finaste stränder, Sudersand, Ekeviken och Norsta Auren. Lika långt är det till ICA Fårö och Sylvis döttrar Hembageri. Även turer till de populära raukområdena och populära Lauters café ligger i närheten och vägen dit är en del av upplevelsen.

Utemöbler på fram- och baksida finns samt stor klotgrill från Weber. Huset hyrs ut för 8 + 2 personer ( varav 2 st i tältsäng) året om. Spjälsäng samt barnstol finns att låna

OBS! Husdjur är tyvärr inte tillåtet att ha med vid hyra av huset

Välkommen!

Läs mer om huset på www.fåröhus.se

Lämna ett svar

Du saknar behörighet för att redigera detta inlägg eller är inte inloggad.

Fler inlägg:

Skolresa till Fårö

Fårö är perfekt för skolresan! En stillsam och vacker miljö som har alla olika sorters boende och aktiviteter. Här nedanför ...
Läs Mer …

Tälta på Fårö

Ett av de bästa sätten att känna sig som ett med naturen, måste vara att tälta och Fårö är den ...
Läs Mer …

Gratis Fårö – Vad kan man uppleva?

Ibland vill man inte sträcka sig efter plånboken och på Fårö finns det mycket man kan uppleva utan att spendera ...
Läs Mer …
Laddar in …

Den här hemsidan använder cookies för att din användarupplevelse ska bli så bra som möjligt.  Lär dig mer