SKAPA ETT KONTO
Det tar mindre än 1 minut!
Varför skapa konto?

Datum

01 - 03 sep 2023
Utgånget!

YOGA & KLANG & HEALING på Fårö 1-3 sept

<img class=”alignnone size-medium wp-image-20919″ src=”https://usercontent.one/wp/www.faro.se/wp-content/uploads/2022/11/IMG_4850-244×400.jpeg?media=1685914355″ alt=”” width=”244″ height=”400″ />
Vill du följa med på en Fåröhelg med yoga & meditation, sound healing/ klangmeditation, massage, fantastisk mat – både god och vacker, ”hotellfrukost”, middagar på Fårös bästa restaurang och bo på en fin gammal gotlandsgård med promenadavstånd till finaste sandstranden. Hav, stillhet, yoga, meditationer, Fårös natur och alla underbara möten. En lisa för själen.

Du behöver ingen erfarenhet av yoga.

DETTA INGÅR

2 nätter boende på en av Fårös finaste gårdar inkl ”hotellfrukost”

2 båtresor tur och retur Nynäshamn/Visby

4 yogaklasser/meditation bl a Yinyoga inspirerad av kinesisk filosofi

1 soundhealing/ klangmeditation

2 middagar på favoritrestaurang på Fårö med lyxig medelhavsinspirerad mat

1 lunch (lördag)

Strandliv

RETREAT

Detta är en retreathelg med guldkant för dig som vill fylla på livet med upplevelser, god energi, samtal och syre för kropp och själ. Det finns tid för strandliv, bad och promenader vid havet, läsning, reflektion, njutning, stillhet och bara vara. Du kan köpa till massage & healing med Annika Lynton, healer.

RESA

Vi åker båt från Nynäshamn och samåker till och från Fårö med ett antal privata bilar som ingår i retreatet. (OBS vi delar på bensinen).

BOENDE

Vi delar rum och bor på stor gård med närhet till finaste stranden. Du kan komma själv eller med sällskap och vi umgås i grupp. (Tillägg för enkelrum).

YOGA & MEDITATION

Yogalärare är Maria Ekehult (utbildad gruppterapeut och RYS 350) som har Shanti yogastudio i Stockholm. Maria har stora vana av att arrangera retreats till Fårö, Österlen, Grekland  och Indien. Det blir en grundläggande yoga Hatha/Vinyasa, Yinyoga inspirerad av kinesisk filosofi och ev Yoga Nidra som är anpassad till gruppen. Meditation vid havet om vädret tillåter.

Detta är inte en resa utan ett yogaretreat då vi förmedlar båtplatser och du förväntas ha egen försäkring. Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

INVESTERING

6 500 kr (inkl resa)

Välkommen att följa med på ett äventyr som skapar minnen, kraft och glädje.

BOKA

Maila mig info@mariabythesea.se

Evenemanget är avslutat.

Lämna ett svar

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner