SKAPA ETT KONTO
Det tar mindre än 1 minut!
Varför skapa konto?

Datum

04 - 12 jun 2022
Utgånget!

Tid

Hela Dagen

THE ARK MÅNDAG 4 JULI (EXTRA) + TISDAG 5 JULI (SLUTSÅLD) 2022

Det var en skräll som hördes ända ner till Hoburgsgubben när vi gick ut med att the Ark kommer till Gåsemora i sommar. Att Sveriges mest hajpade band väljer att stanna till på en gammal bondgård på en liten ö i Östersjön på sin sommarturné är ju inget annat än en sensation.

Efter fulla hus med showen It takes a fool to remain sane i Stockholm, Göteborg och Malmö är Ola Salo och The Ark kanske större än nånsin tidigare och att få dem att göra ett turnéstopp i en gammal hölada på Fårö har krävt hårt arbete under en lång tid. Men nu är det klappat och klart och när man ser att Fårö finns med på turnéaffischen blir man stolt och lycklig.
Inser ni vilken kväll det här kommer bli…. tänk att 4 + 5 juli 2022 kommer vi stå stå i ladan och höra alla de stora låtarna, It takes a fool, Calleth you, The worrying kind, One of us is gonna die young etc etc. Det här kommer bli en sån galen kväll.
Ola Salo och The Ark har letat med ljus och lykta för att hitta rätt förbandet till sin Reunion tour 2022. Till slut hittade man PRISMA, ett danskt band som verkligen är på gång både i hemlandet och även här i Sverige

Evenemanget är avslutat.

Lämna ett svar

Cookie Consent with Real Cookie Banner